Uw bestaande woning, winkel, garage of bedrijfspand uitbreiden, renoveren of verbouwen? Ook dan is Aannemingsbedrijf Mulder u graag van dienst.
Door onze rijke gescheidenis hebben wij veel ervaring in het verbouwen en uitbouwen van bestaande gebouwen.

Door ons worden met grote regelmaat bestaande woningen en bedrijfspanden voorzien van een uitbouw. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een uitbreiding van de bestaande winkelruimte, woonkamer of keuken, maar ook aan een nieuwe bijkeuken, serre, erker, dakkapel, garage of dakopbouw.

Maar ook zonder uitbreiding van uw bestaande pand zijn er volop mogelijkheden om het woon- of werkgenot en comfort te vergroten. Kleine of grote verbouwingen kunnen wij voor u uitvoeren. Een kleine greep uit de werkzaamheden welke wij met regelmaat uitvoeren:

- bestaande pannenkap isoleren en/of vernieuwen
- bestaande indeling wijzigen doormiddel van het plaatsen van nieuwe scheidingswanden
- vervangen danwel aanpassen van bestaande kozijnen
- doorbraak maken door bestaande (dragende) wanden en gevels
- isoleren van bestaande gevels doormiddel van het aanbrengen van voorzetwanden
- vervangen van gevelbekleding
- vernieuwen keuken, toilet en badkamer
- vervangen bestaande plafonds
- etc. etc.

Uiteraard zijn dit slechts enkele voorbeelden van veel voorkomende werkzaamheden waar Aannemingsbedrijf Mulder u mee van dienst kan zijn. Elke situatie is anders en vraagt dan ook om een goed en eerlijk advies gebaseerd op uw budget. 
Daarom zullen wij de werkzaamheden altijd ter plaatse op nemen en bekijken. Vervolgens worden de ideeën en mogelijkheden met u besproken. Op basis van deze gegevens zullen wij u een passende en volledige prijsopgave doen.
Dankzij onze duurzame relatie met diverse onderaannemers kunnen wij u een complete oplossing bieden en u volledig ontzorgen.
Ook het coördineren van partijen buiten onze opdracht behoort tot de mogelijkheden.

Doormiddel van een heldere planning kan ten alle tijden de voortgang bewaakt worden.
Het informeren van overige bewoners, winkeleigenaren of andere betrokken vinden wij hierin vanzelfsprekend.  

Hiernaast ziet u enkele voorbeelden van door ons gerealiseerde projecten klik op de foto om het de hele bouwproces te volgen.