Aannemingsbedrijf Mulder is aangesloten bij:

5 VCA

Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Dit certificaat betekend dat we het werk veilig uitvoeren en hiermee voldoen aan de kwaliteitsnorm. Voor meer informatie zie www.vca.nl.

Bouwgarant

Het kwaliteitslabel voor vakmanschap en betrouwbaarheid. De bouwgarant- aannemer voldoet aan strenge eisen op het gebied van service en kwaliteit, maakt heldere afspraken en biedt een bouwgarantie aan. Voor meer informatie zie www.bouwgarant.nl.

BouwNed

De branchevereniging voor erkende bouwbedrijven in Nederland. Voor meer informatie zie www.bouwned.nl

CB&V

CB&V Certificatie certificeert bedrijven en controleert de bedrijven op het voldoen aan de criteria uit het certificatieschema Politiekeurmerk Veilig Wonen. CB&V controleert het kwaliteitssysteem van de bij CB&V aangesloten erkende PKVW-bedrijven, zodat er vertrouwen kan worden uitgesproken over de deskundigheid van het personeel en de wijze van het aanbrengen van beveiligingsmaatregelen.

NBR

NBR staat voor Nationale BeveiligingsRichtlijn. Deze NBR-beveiligingsrichtlijn bestaat uit een algemeen deel en een deel voor beveiligen van de meest voorkomende ramen en deuren met de beoogde inbraakvertraging van minimaal 3 minuten (klasse 2B) en een deel voor de beveiliging van de meest voorkomende ramen en deuren met een beoogde inbraakvertraging van minimaal 5 minuten (klasse 3B). Daarnaast voorziet deze NBR-beveiligingsrichtlijn in de voorziening van minimaal 10 minuten inbraakvertraging (klasse 4B / maatwerk) Deze bouwkundige beveiligingsrichtlijn is voorgeschreven in de NBR-Regeling 2009.