Aannemingsbedrijf Mulder is aangesloten bij:

5 VCA

Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Dit certificaat betekend dat we het werk veilig uitvoeren en hiermee voldoen aan de kwaliteitsnorm. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van VCA.

Bouwgarant

Het kwaliteitslabel voor vakmanschap en betrouwbaarheid. De bouwgarant- aannemer voldoet aan strenge eisen op het gebied van service en kwaliteit, maakt heldere afspraken en biedt een bouwgarantie aan. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Bouwgarant

BouwNed

Dit is de branchevereniging voor erkende bouwbedrijven in Nederland. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Bouwend Nederland

CB&V

CB&V Certificatie certificeert bedrijven en controleert de bedrijven op het voldoen aan de criteria uit het certificatieschema Politiekeurmerk Veilig Wonen. CB&V controleert het kwaliteitssysteem van de bij CB&V aangesloten erkende PKVW-bedrijven, zodat er vertrouwen kan worden uitgesproken over de deskundigheid van het personeel en de wijze van het aanbrengen van beveiligingsmaatregelen.

NBR

NBR staat voor Nationale BeveiligingsRichtlijn. Deze NBR-beveiligingsrichtlijn bestaat uit een algemeen deel en een deel voor beveiligen van de meest voorkomende ramen en deuren met de beoogde inbraakvertraging van minimaal 3 minuten (klasse 2B) en een deel voor de beveiliging van de meest voorkomende ramen en deuren met een beoogde inbraakvertraging van minimaal 5 minuten (klasse 3B). Daarnaast voorziet deze NBR-beveiligingsrichtlijn in de voorziening van minimaal 10 minuten inbraakvertraging (klasse 4B / maatwerk). Deze bouwkundige beveiligingsrichtlijn is voorgeschreven in de NBR-Regeling 2009.