Aannemingsbedrijf Mulder is een moderne middelgrote bouwonderneming in Apeldoorn met meer dan 100 jaar ervaring in alle facetten van de bouw. Als erkend bouwgarant aannemer staat ons vakkundige team van medewerkers garant voor een betrouwbare en professionele uitvoering. We hechten grote waarde aan een goede relatie met opdrachtgevers en kunnen u bij al uw bouwactiviteiten van dienst zijn. Of het nu gaat om een verbouwing van een bestaande woning of grootschalige nieuwbouw, kwaliteit staat altijd voorop.

5 generaties

Aannemingsbedrijf Mulder is al vijf generaties lang werkzaam in Apeldoorn en omstreken. We verrichten alle soorten bouwwerken voor diverse opdrachtgevers waarvan velen al jaren tot onze klantenkring behoren. (zie geschiedenis). 

Klanten

Naast het leveren van kwaliteitswerk staat de wens van de klant bij ons voorop, we staan bekend om het actief meedenken tijdens het gehele bouwproces. Tijdens de bouwwerkzaamheden zorgen we voor persoonlijke begeleiding en een vast aanspreekpunt. Door een open wijze van calculeren bieden we een duidelijk inzicht in de kosten (zie offerte)

Medewerkers

Ons personeel bestaat uit een hecht team van ca. 30 medewerkers. Allen met een grote betrokkenheid bij het werk en sommigen met een lange staat van dienst. Vakbekwame specialisten (b.v. tegelzetters) hebben we zelf in huis. Daarnaast leiden we als erkend leerbedrijf jonge vakmensen op. We beschikken over volledig uitgeruste bedrijfsautoïż½s, hoogwaardig materiaal en gereedschap en een eigen timmerwerkplaats met een geavanceerd machinepark. (zie diensten).

Zekerheid

Ons bedrijf is aangesloten bij diverse branche organisaties en biedt daarmee de zekerheid van een betrouwbare en servicegerichte bedrijfsvoering en een vakkundige uitvoering. (zie aangesloten bij).